Koor

Fiolina koor en musicalprojecten


Als zangdocent en (koor) dirigent organiseer ik regelmatig musicals die we helemaal samen opbouwen.


Afgelopen musicalproject

 

Kinderkoor / musical project: De rommelspoken

 

De arme weeskinderen in Villa Zonderstof hebben het maar druk met opruimen en schoonmaken. Zijn ze nét klaar, is het de volgende ochtend weeral een puinhoop. Daar kan Meneer Zeur, de huisbaas, helemaal niet tegen. Wie zou die rommel toch maken? Zijn er .... soms spoken op zolder? Ja dus. En ze blijken minder eng dan de kinderen dachten. Ze bieden zelfs hun hulp aan. Wanneer de dokter en zijn assistente langskomen, verandert er voorgoed iets in Villa Zonderstof.

 

Heb je zin om samen met andere kinderen tussen 8 en 12 jaar te zingen? Samen maken we een echte musical!  We gaan aan de slag; liedjes zingen, muziekinstrumenten en dans erbij om zo uiteindelijk onze musical te tonen. Niet iedereen hoeft echt te dansen en een rol te spelen, voor iedereen is er iets! Samen met anderen zingen, solo zingen, dansen, toneelspelen…. Wie een instrument bespeelt, graag meebrengen. We kunnen het zeker en vast gebruiken!

 

 


Heb je zin om samen met anderen een musical te maken? Geef je even op via ianthe@fiolina.nl

Bij voldoende interesse wordt er dan een project georganiseerd                 

Koor

 

Koren die op zoek zijn naar een koordirigente die niet alleen de liederen dirigeert, maar ook nog eens zang- en koorzangtechniek aanleert, kunnen hiervoor contact met me opnemen. Zowel klassieke als moderne koorwerken zijn mogelijk.

 

Ook dorpsverenigingen of musici die een projectkoor op touw willen zetten voor een bepaalde gelegenheid kunnen mij als koordirigente aanspreken.